Det känns bra nu.

Det känns bra nu

Nu under våren så är det bråda dagar här hos Hyttfogden Konferens & Spa. Många gäster, och konferenser bokade för rätt så lång tid framåt. Det går bra nu med andra ord, och vi har börjat bygga upp en rätt så okej buffert med pengar för svårare tider. Det känns tryggt att veta att vi skulle kunna gå med förlust en längre tid, utan att vår existens är hotad eller vi skulle behöva säga upp folk. Inte så att vi tror att vi ska behöva gå med förlust annat under någon enstaka månad då och då, men det känns bra att ha en trygghet att luta sig tillbaka mot. Dessutom gör det att vi får lite extra utrymme för olika investeringar, vilket vi också planerar att göra även om ingenting är bestämt ännu.

Nytt elbolag
Vi har dessutom bytt elbolag, till ett som dels har lite lägre priser, men som framför allt är mer miljövänligt, Sala Heby Energi. Det är ett elbolag där all el kommer från förnyelsebara energikällor, vilket känns bra och rätt. Att sedan priset var lite lägre än vad vi betalade tidigare gör inte saken sämre, även om det inte rör sig om någon gigantisk besparing. Men många bäckar små som det heter… Det är bara en av de förändringar som vi gjort på Hyttfogden, och även om vi inte är helt säkra på vad som ska förändras härnäst, så vet vi med bestämdhet att vi ska ha ett tydligt miljö- och klimattänk i allt vad vi gör i framtiden.

Annars är det ju lätt att bara säga att man vill göra miljömedvetna val, men till slut följer man ändå minsta motståndets lag. Det leder inte alltid till bra miljöval och vi hävdar inte att vi alltid varit helt perfekta. Men vi lovar, vi ska göra vårt absolut bästa för att Hyttfogden ska bli så miljövänligt som det bara är möjligt. Att byta elbolag var bara första steget, det kommer fler, och det ska inte dröja så länge, nu när vi har lite pengar att ta av och investera. Det går bra nu, helt enkelt!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Hyttfogden © 2021. All rights reserved.