En fortsatt resa i vattnets tecken.

En fortsatt resa i vattnets tecken

Här på Hyttfogden så vill vi se till att alla våra gäster kan få sina behov och intressen tillgodosedda. Det gäller såväl ung som gammal. Som ni redan vet så har vi uppdaterat våra badrum med helt ljuvliga badkar, och vi har tänkt att fortsätta den här resan i vattnets tecken. Nu när hösten har kommit, och sommarens badperioder är ett minne blott, så är det inte en speciellt stor marknad för pooler av olika slag. Därför så brukar också dessa produkter vara något billigare under den här delen av året, vilket i sin tur betyder att det är betydligt mer prisvärt. Det är ett läge som vi inte gärna missar, och därför har vi satt fokus på de yngre besökarna i det senaste inköpet. Vi har nämligen tagit oss ut på nätet och letat upp riktigt bra och fina barnpooler, så att varje besökare kan få ha en barnpool till sina yngsta.

Alla ska få njuta

Vi vet att vi är ute i kanske lite väl god tid, men tidpunkten rent ekonomiskt att köpa dessa produkter kan knappast bli bättre. Planen är som sagt att det ska finnas tillgängligt på våra rum, om det så önskas. Därför kommer vi att köpa in ett ganska stort antal barnpooler så att ingen ska riskera att vara utan när sommaren 2017 kommer. Det som känns bra med den här lösningen är att det inte finns en lika stor säkerhetsrisk beträffande vattnet. De pooler som vi har idag är inte direkt anpassade för att barn som kunna använda dem, och om bara föräldrarna ska få bada så blir det ju direkt orättvist. På det här sättet löser vi det på en snabbt och enkelt sätt, för att kanske i framtiden titta på en större barnpool, kanske något i stil med det som man kan hitta i många badhus. Det är visserligen en framtida fråga.

Nu börjar i alla fall nästa beställning på http://www.trademax.se bli färdig, och vi har passat på att lägga lite mer godsaker i korgen när vi ändå ska handla. Det är himla skönt att kunna sköta inköpen på det här sättet, och slippa att sitta med kataloger, beställningsdokument eller bara behöva resa för att köpa saker. Med hjälp av nätet får vi allt fixat och dessutom kommer det fram till dörren direkt till oss. Det här har sparat väldigt mycket tid för oss i vår verksamhet, och har gjort att vi är mer effektiva i vårt arbete och kan hjälpa våra besökare på ett bättre sätt. Vi kan inte nog understryka hur bra det är att handla online, men läser du detta så är du säkert redan medveten om fördelarna.

swimming-pool-1229130_640-1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Hyttfogden © 2020. All rights reserved.