En personlig touch.

En personlig touch

Hyttfogden Konferens & Spa siktar alltid på att kunna erbjuda alla gäster en personlig upplevelse. Alla som besöker oss ska känna att vi ger just dem den bästa möjliga upplevelsen. Av den anledningen så finns det också, faktiskt, en gräns för hur mycket vi vill växa. Vårt mål är inte att bli störst i landet vad gäller konferens- och spaupplevelser. Nu menar vi inte att det är någonting fel med stora konferensanläggningar; de fyller definitivt en funktion de också. Men det är inte vad vi vill erbjuda. Lite mindre konferenser med en personlig touch, och trevliga spa-upplevelser, är vad Hyttfogden står till tjänst med, och vi vågar säga att vi är riktigt bra på det också!

Vår personliga touch speglas ner i minsta detalj. Som ett exempel kan vi ta de nya manikyrset som vi har införskaffat. Förutom att de håller mycket hög kvalitet så kommer de i ett läderfodral som vi låtit gravera in texten ”Hyttfogden Konferens & Spa” på. Manikyrseten köpte vi från Get Personal, som även har mycket annat som vi på Hyttfogden kan ha nytta av. Men anledningen till att vi valde Get Personal och ingen annan var graveringen. Det är lite av deras grej, att de säljer saker som man kan gravera in en personligt vald text på. I huvudsak säljer de smycken, men även som sagt manikyrset. Vi planerar också att köpa in diverse knivar från dem (ostronknivar och kockknivar först och främst), med gravering på. Det kanske inte gör så stor skillnad på det färdiga resultatet, men det gäller att ha koll på allting ner i minsta detalj!

För övrigt kan vi också säga att även om vårt mål inte är att växa oss alltför stora så går allting bra nu, med många besökare. Det handlar om både gamla stamgäster och helt nya ansikten, och det är vi givetvis glada över. Även om vi inte kommer att expandera så mycket mer så finns det ännu lite utrymme att växa, och vi är glada över att vi kan göra det helt i vår egen takt – varken för snabbt eller för långsamt, utan naturligt och organiskt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Hyttfogden © 2020. All rights reserved.