Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Hyttfogden Konferens & Spa!

Vi finns strax utanför Karlskoga och erbjuder avslappnande och utrensande spa-behandlingar för kropp och själ, boende i smakfullt inredda rum med fokus på vila och lugn, samt förstklassiga konferenser med möjlighet att välja bland våra konferenspaket eller skräddarsy ett eget. Vår anläggning är toppmodern och erbjuder det bästa till våra besökare. På Hyttfogden Konferens & Spa skämmer vi bort våra gäster med service som ger mersmak!

På var spa-avdelning kan man njuta av massage, inpackningar, behandlingar och hälsofrämjande bad. Våra erfarna spa-terapeuter har stor kunskap om hur man på bästa sätt tar hand om kroppen, renar och stärker den samt minskar stress, stelhet och värk. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra erbjudanden.

Vi svarar gärna på frågor och berättar om våra rum, konferenslokaler och konferenspaket, samt om vår restaurang och om omgivningarna runt Hyttfogden Konferens & Spa. Vi har fantastisk natur med både vatten och skog runt knuten. Här finns möjlighet att vandra, cykla, bada och njuta av lugnet och den friska luften. Vi rekommenderar gärna vandrings- och cykelleder, motionsslingor och vackra badplatser.

Välkommen att ringa eller maila oss med frågor och funderingar.

Eftersom vi värderar den personliga kontakten vill vi alltid prata med er när ni önskar göra en bokning. På så sätt kan vi skräddarsy upplevelsen hos oss på bästa sätt. Välkommen att ringa oss, eller maila oss och lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp.

Kontaktuppgifter

Telefon: 070 28335743
E-post: kontakt@hyttfogden.se

Adress

Hyttfogden Konferens & Spa
Sjövik
691 90 Karlskoga

Hyttfogden © 2020. All rights reserved.