Läsning för våra gäster.

Läsning för våra gäster

Det krävs mycket för att en anläggning som Hyttfogden ska fungera fullt ut och det gäller då inte minst inredningen. Bekväma stolar och sängar, bra bord och liknande givetvis, men det krävs mer än så. Vår senaste investering är därför i en mängd hyllor, och då främst bokhyllor. Användbart både i våra hotellrum och våra konferenslokaler. Det är någonting som vi inte riktigt tänkt på tidigare, men nu insett att det skulle förbättra upplevelsen för våra gäster markant. Nu kanske någon känner sig lite tveksamt till att hyllor och bokhyllor skulle spela så stor roll och göra skillnad. Gästerna kommer ju knappast att ha ett ton böcker med sig när de kommer på besök. De kommer ju bara stanna några dagar, inte mer.

Läsmaterial
Men riktigt så enkelt är det inte. På våra rum tycker vi om att tillhandahålla en hel del läsmaterial, i form av olika böcker, tidningar, magasin och liknande. Nu ska vi inte ha några gigantiska bibliotek i våra rum, men en liten behändig bokhylla skulle allt vara på sin plats. Eller, de är redan på plats. Vi har köpt in dem och satt upp dem, samt placerat in vårt läsmaterial där. Nu återstår väl också att se om våra gäster lägger tillbaka sakerna efter att de läst dem… 🙂

Vi har även köpt in en del hyllor till våra konferenslokaler, där vi enkelt kan ha saker som pennor, block och liknande tillgängligt. Liksom bokhyllorna köpte vi dem från www.chilli.se till bra pris (samtidigt som vi också fick saker som ser bra ut och passar in i vår övriga inredning). Med andra ord en bra investering som kanske inte är så iögonfallande men som ändå skulle märkas om den saknas (och den har ju till viss del saknats tidigare).

Det där med att vi erbjuder läsmaterial på våra rum, som är hyfsat långtgående, är också en del av vårt arbete med att erbjuda en personlig touch som vi alldeles nyss skrev om. Vi försöker ha ett varierat utbud så alla ska kunna hitta någonting de tycker är spännande, någonting som gör att våra gäster minns oss lite extra när de åker härifrån.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Hyttfogden © 2021. All rights reserved.