Ny lyx i våra badrum!.

Ny lyx i våra badrum!

Det har gått väldigt bra för oss under sommaren, och vi har gjort riktigt fina, svarta siffror nu när sommaren börjar summeras. Det är dags för oss att börja förbereda oss inför höst och vinter, och efter sommarens succé så har vi bufferten för att göra något riktigt spännande på våra rum. Vi har länge velat uppdatera våra badrum så att du kan kännas än lyckligare, och en första insats för att få det gjort är redan på plats. Vi har nämligen satt dit helt nya badkar med tassar, för ska vi vara helt ärliga så är denna extra detalj med tassar väldigt effektfull, både för oss och våra besökare. Det gör att badkaren känns mer lyxiga, och det ökar lusten att krypa ner i ett varmt bad när höstens och vinters kyla drar in över landet.

Ambitioner på spakänsla

Att byta till badkar med tassar i våra rum är inte det hela. Vi har mycket mer planerat för våra gäster. Badkaren är en början till något nytt, där våra badrum kommer att bli underbara oaser av njutning och avkoppling. Vi har tagit hjälp av en spa-expert som har gjort en bedömning av våra badrum och lagt fram sina förslag till vad som behövs göras och vad som ens är möjligt att åstadkomma. En del av de planer som vi har haft med våra badrum fick helt enkelt skrotas efter det, men samtidigt så fick vi väldigt bra inblick i vad som faktiskt uppskattas av spa-besökare.

Därför kommer vi att lyda hennes råd och fortsätta köra på de tips som hon har gett oss. Det är spännande tider som väntar och samtidigt så ska det bli så kul att kunna erbjuda våra gäster denna lyxkänsla, utan att behöva ta mer betalt av dem per natt. För grejen är att vi inte har några ambitioner om att bli ett nytt lyxhotell med skyhöga priser. Det vi vill är att hålla rimliga priser och fortfarande kunna bjuda på lyxiga inslag, där badrummen kommer att ha en central roll. Vi beräknar att alla badrum kommer att stå klara någon gång i november, så det är snart dags att klippa bandet!

Om ni undrar vilken typ av badkar med tassar som vi köpte så gjorde vi det så billigt som möjligt för oss, utan att överhuvudtaget tumma på kvalitén. Det naturliga valet för oss blev då att beställa badkaren från bygghemma, som vi vet att det är många som använder sig av både när de renoverar hemma och på andra hotell. Så valet var närmast självklart – kolla med andra ord där om ni är sugna på nya badkar.

kanske sådana här avtryck våra nya badkar lämnar?

kanske sådana här avtryck våra nya badkar lämnar?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Hyttfogden © 2020. All rights reserved.