Nytt för i år: julbord.

Nytt för i år: julbord

Förra vintern och våren så satsade vi mycket på vår restaurang, som vi inte tyckte riktigt höll måttet. Inte så att den var dålig, men den hade helt enkelt inte den kapacitet vi ville att den skulle ha. Så är nu inte längre fallet, och det innebär att vi i år kommer att kunna erbjuda någonting som vi inte tidigare har – riktiga julbord. Tidigare år har vi under december erbjudet en del julinspirerade rätter, men ett komplett julbord har vi inte känt att vi riktigt mäktat med. I år kommer vi alltså att kunna bättra oss på den punkten. Att det är något som är efterlängtat vet vi. Många av våra besökare och kunder har tidigare år hört efter om vi ska ha något julbord. I år kan vi alltså för första gången svara ja på den frågan.

Vi har också funderat på att erbjuda kombinerade konferens- och julbordsevenemang under december, och när vi väl började fundera på det så gick det snabbt. Den som väljer mellan, stora eller extra stora paketet kommer under december att i stället för lunchbuffé erbjudas ett riktigt julbord. Ingen jättelik förändring, men något som vi tror och hoppas kommer att locka företag att lägga sin ”säsongsavslutning” hos oss. Julbordet är ju trots allt mer eller mindre ett krav.

Självklart kommer vi också att göra vårt bästa för att erbjuda tillräckligt med vegetariska alternativ för att kunna tillfredsställa så många som möjligt.

Välkommen på julbord hos oss på Hyttfogden under december 2014!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Hyttfogden © 2019. All rights reserved.