Restaurang

I vår egna restaurang kan man njuta av en meny som tilltalar både ögat och magen, full av goda och nyttiga delikatesser. Här finns något för alla, och fokus ligger på mat som får oss att må bra samtidigt som det smakar himmelskt gott och skulle göra vilken lyxrestaurang som helst avundsjuk.

Frukost

Vår stora och härliga frukostbuffé serveras mellan 06.30-09.30. Här finner du bland annat nybakat bröd, en variation av pålägg, färsk frukt, grönsaker, nötter, fil, yoghurt, ägg och gröt. För den som önskar ett varmt mål till frukost erbjuder vi goda och nyttiga omeletter samt bacon och våra egna blåbärspannkakor. Vi serverar fruktvatten, nypressade juicer, olika smoothies, mölk, kaffe och te.

Lunch

Mellan 11.30-14.30 serverar vi vår goda och nyttiga lunchbuffé som innehåller tre olika varmrätter varav minst en är vegetarisk, dagens soppa samt en stor salladsbuffé med färska grönsaker, frukt och bröd. Till lunchen serveras fruktvatten, mineralvatten samt ett antal måltidsdrycker. Som dessert erbjuder vi kaffe, te och nyttiga men otroligt goda småkakor.

Middag

Restaurangen är öppen för middag mellan 16.00-19.00. Då erbjuder vi en à la carte-meny med många härliga rätter, samt en stor salladsbuffé med färska grönsaker, frukt och bröd. Vi har många goda vegetariska alternativ. Till middagen serveras fruktvatten, mineralvatten samt ett antal måltidsdrycker. Vi har även en generös vinlista med många goda kvalitetsviner. Som dessert erbjuder vi kaffe, te och nyttiga men otroligt goda småkakor.

Fika och mellanmål

Mellan frukost, lunch och middag serverar vi fika med dryck och underbart goda desserter samt färsk frukt. När restaurangen stängt har man möjlighet att köpa lättare kalla eller varma rätter, samt bröd, frukt, grönsaker och dryck i hotellets lobby.

Allergiker

Vi erbjuder alterantiv för allergiker, men vi ser gärna att du meddelar oss om eventuella födoämnesallergier i förväg när du bokar din vistelse hos oss, så att vi är ordentligt förberedda.

Hyttfogden © 2020. All rights reserved.