Vi bygger bastu.

Vi bygger bastu

Att bada bastu är populärt i Sverige, där det är många som drömmer om att ha sin alldeles egen. Tyvärr är det ju av en mängd olika skäl inte möjligt för alla, som då får hålla till godo med offentliga bastubad. Det är någonting som vi dock inte har kunnat erbjuda – men det ska det bli ändring på! Vi siktar på att till hösten kunna inviga vår alldeles egen bastu – eller rättare sagt, två stycken. Många av de som hör av sig till oss brukar fråga om vi har bastu, så vi har tydligt märkt att det finns en icke obetydlig efterfrågan.

Har kommit igång
Vi håller just på att förhandla med ett byggföretag, och köpa in de nödvändiga bastutillbehören – som bastuaggregat – från Badshop och målet är att byggandet ska komma igång i slutet av juli. Basturna kommer med andra ord att stå klara när höstmörkret och kylan sveper in över landet.

Egentligen är det lite konstigt att vi inte gjort det här tidigare, för flera år sedan. Men bättre sent fän aldrig, och det känns bra att vi kommit igång med det seriöst (vi har faktiskt talat om det i ett par år,m men inte kommit igång).

Välkomna till Hyttfogden, snart med bastu!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Hyttfogden © 2021. All rights reserved.